Professionel rengøring i Kerteminde, Ringe, Langeskov og hele Østfyn

Fyns Ejendomsservice er et rengøringsfirma med mere end 15 års erfaring, som lægger stor vægt på effektivitet og grundighed.

Vores kundekreds spænder bredt, og vi har stort set ingen begrænsninger; om det er kontor, industri og anden erhverv, fitnesscentre, skoler og børnehaver, trappevask eller noget helt andet. Uanset hvad, giver vi gerne et tilbud på en skræddersyet aftale efter dine behov. Du bestemmer, hvor ofte vi skal komme, og hvornår på døgnet det passer bedst. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Vi har kunder lige fra et par timer pr. gang 1-2 gange om ugen og op til daglig rengøring af 3-4 timer pr. dag.

Dag- og aften rengøring i Ringe, Kerteminde, Langeskov og resten af Østfyn

Når vores rengøringsfirma bliver kontaktet om et tilbud, arrangerer vi altid et møde med kunden i dennes virksomhed.

Vi gennemgår de områder der skal gøres rent, på og kommer med vejledning, hvis kunden er i tvivl om noget.

Efterfølgende tager vi en snak om, hvor ofte der er behov for at vi kommer – om det skal være hver dag, hver anden dag eller noget helt tredje. Vi aftaler også hvornår på dagen vores medarbejder skal komme. Mange virksomheder ønsker f.eks. rengøring tidlig om morgenen, eller sent på eftermiddagen, da det er her det forstyrrer mindst.

Slutrengøring

Er du udlejer af forsamlingshuse og festlokaler, så står vi gerne for slutrengøringen.

Når du hyrer os, er du sikker på, at dine lokaler efterlades renskurede, så de fremstår indbydende til de næste gæster. Når vi laver en aftale om slutrengøring, er det dig, der bestemmer hvor og hvad der skal gøres rent, og om gæsterne selv skal stå for en del af opgaven.

Rengøring efter håndværkere

Det er ofte en beskidt affære, at have håndværkere på besøg. Hvis du driver en håndværksvirksomhed, er det ofte mere rentabelt at få et professionelt rengøringsfirma til at står for rengøringen efter dine ansatte, i stedet for at lade folkene bruge tid på dette, som ellers kunne være brugt på et nyt projekt. Her kan du trygt kontakte Fyns Ejendomsservice for en god og økonomisk holdbar løsning.

Det kan også være at du er erhvervsdrivende, og har fået håndværkere til at istandsætte din virksomhed, men selv har bedt om at stå for en grundig rengøring bagefter? Så ring til os – så kommer vores effektive medarbejdere ud og sørger for at der er rent og pænt, så du blot kan nyde din istandsættelse.

Kontakt os for en god pris på rengøring

Hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående, eller hvis du ønsker at bestille tid til en gennemgang af din virksomheds behov, så kontakt os på tlf: 24 44 60 67. Vi står altid klar med et godt tilbud og kyndig rådgivning.

Vi er dit lokale rengøringsfirma i Kerteminde, Ringe, Langeskov, Odense og på hele Østfyn

Rengøring Kerteminde, Langeskov

Skal jeg ringe dig op?

Vores kunder omfatter BL.A.