Kontorrengøring i Odense og hele Fyn –
Lad os stå for rengøringen af kontoret,
vi er eksperter

Støvede skriveborde, fyldte papirkurve, æbleskrog på printeren og kaffekopper i vindueskarmene.

Det kan tit være et kedeligt syn, der møder en på kontoret, når man møder ind om morgenen, og ingen medarbejdere har taget ansvaret for, at der ser ordentligt ud. Det gør vi heldigvis hos Fyns ejendomsservice.

Vi er effektive og professionelle og vi sørger for, at jeres kontor er indbydende og rart at arbejde på.

Rengøring af kontor

Behovet for rengøring er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, afhængig af blandt andet størrelsen på kontoret og antallet af medarbejdere.

Nogle har brug for daglig rengøring, andre måske kun hver 2. dag. I vinterperioden skal der måske vaskes gulv oftere end i sommerperioden, og i influenzasæsonen ønskes der måske en daglig afspritning af dørhåndtag, computere og skriveborde. På den måde mindskes bakterierne på kontoret.

Når du laver en rengøringsaftale med os, kommer vi altid ud i virksomheden, og taler med jer om jeres ønsker og behov.

Det er også jer der bestemmer, hvilket tidspunkt på døgnet det passer bedst, at vi kommer. Vi har forståelse for at rengøring er en tillidssag, og vi ønsker derfor, at I skal føle jer trygge ved den medarbejder, der varetager rengøringen af jeres virksomhed.

Priser på kontorrengøring

Prisen på kontorrengøring fastsættes på baggrund af flere faktorer, så som m2, varighed og hyppighed af rengøringen.

Derudover tilbyder vi daglig rengøring, som består af: tømning af affaldsspande, aftørring af kontorborde og lign., støvsugning af tæpper/måtter/gulve, vask af hårde gulve, rengøring af håndvask og toilet, rengøring af baderum, opfyldning af toiletpapir/sæbe og meget andet.

Yderligere tilbyder vi supplerende rengøring bestående af: hovedrengøring af karme, håndtag, reoler, lamper, afstøvning af telefon, tastatur, støvsugning og aftørring af stole, udvendig aftørring af skabe, hovedrengøring af badeværelse, afkalkning af håndvask, toilet, mv.

Vi kan naturligvis lave aftaler om andre rengøringsområder end de ovennævnte, hvis du har behov for det.

Kontakt os om kontorrengøring i Odense og resten af Fyn

Har du yderligere spørgsmål til vores rengøringsservice, eller ønsker du at indhente et tilbud til din virksomhed, kan du kontakte vores rengøringsfirma i Odense på mail eller på tlf. 24 44 60 67. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og til at beregne et godt og uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder effektiv og professionel rengøring af kontorer i Odense, Ringe, Svendborg, Midtfyn, Kerteminde, Marslev, Langeskov og på resten af Fyn.

Kontorrengøring Odense, Fyn

Skal jeg ringe dig op?

Vores kunder omfatter BL.A.