Professionel og effektiv skolerengøring og rengøring i børnehaver og vuggestuer

Hos rengøringsfirmaet Fyns ejendomsservice i Odense har vi mere end 15 års erfaring med skolerengøring, og rengøring i børnehaver og vuggestuer.

Børneinstitutioner er steder hvor der færdes mange mennesker og det er derfor nødvendigt med daglig rengøring. Vores medarbejdere er er vandt til institutionsrengøring, hvilket betyder, at de hurtigt og effektivt får arbejdet sig igennem rengøringsområderne, så vores kunder ikke betaler for unødvendige arbejdstimer.

Daglig skolerengøring i Odense og på hele Fyn

Jord, mudder, græs eller sne bliver hurtigt spredt ud over gulvene på en skole, hvor aktive børn leger ude i pauserne.

Spegepølse, rugbrødrester og stanniol i hjørnerne er heller ikke et ukendt syn, når skoledagen ender.

Der skal støvsuges og vaskes gulv hver dag på en skole. Papirkurve skal tømmes, klasselokaler og gangarealer skal ordnes. Når disse ting er på plads, er rammerne for en god arbejdsplads og et godt læringsrum til stede.

Da der ofte er mange aktiviteter på en skole, både om dagen og om aftenen, er det vores erfaring, at de fleste skoler ønsker, at rengøringen foregår om morgenen.

Skolens størrelse og mængden af rengøringsopgaver har betydning for, hvor mange medarbejdere der skal varetage opgaven således, at skolen er ren og klar til at modtage eleverne om morgenen.

Rengøring i børnehave og vuggestue

Når små børn kravler rundt på gulvet og tager ting i munden, er hygiejnen vigtig. I børnehaver og vuggestuer, hvor både børn, forældre og ansatte går ind og ud flere gange om dagen, er daglig gulvvask i særdeleshed vigtig.

I institutioner er der altid mange bakterier og stor smittefare. Den daglige rengøring, er med til at mindske bakteriefloraen, og dermed nedsætte smittefaren.

Vores erfarne medarbejdere har en professionel tilgang til rengøringen i institutioner, og de ved helt nøjagtigt, hvor bakterier og snavs samler sig i løbet af dagen.

Kontakt og priser på institutionsrengøring

Når vi laver et tilbud på en rengøringsaftale, holder vi et møde med jer på skolen, børnehaven eller vuggestuen. Her kan vi sammen gennemgå, hvilke opgaver i ønsker vi skal udføre. Prisen varierer afhængig af størrelse på institutionen og varigheden / omfanget af rengøringen.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på institutionsrengøring kan vi kontaktes på tlf. 24 44 60 67.

Vi har institutionsrengøring i Odense, Svendborg, Kerteminde, Marslev, Ringe og Langeskov og vi tager imod opgaver på hele Fyn.

Rengøring børnehaver og skolerengøring

Skal jeg ringe dig op?

Vores kunder omfatter BL.A.