Ejendomsservice Fyn – Trappevask, græsslåning og viceværtsservice mm.

Vi samarbejder med Ejendomsservice Fyn som er beliggende i Ringe på Midtfyn. De tilbyder ejendomsservice i Odense, Svendborg, Faaborg og på resten af Fyn.

Vi anbefaler mange af vores erhvervskunder at tage fat i Nikolaj hvis de har brug for professionel facility service. Herunder viceværtsservice, vedligeholdelse af grønne områder mm.

For os er det en stor fordel, at vi via vores samarbejde med Nikolaj, kan tilbyde vores kunder både indvendig rengøring samt udvendig pleje og vedligeholdelse.

Nedenfor kan du læse en smule om, hvad Nikolaj fortæller om sig selv og sin virksomhed.

Ejendomsservice Fyn – vi elsker vores arbejde med facility service

For mig var det vigtigt – da jeg i sin tid besluttede mig for at starte firma – at jeg kom til at arbejde med noget, som jeg også ville være glad for at lave, om både ti og tyve år.

Derfor var det helt naturligt, at valget faldt på ejendomsservice og facility service.

Jeg elsker at arbejde med mine hænder, tale med mennesker og levere en god og personlig service.

Firmaet voksede hurtigt større end til kun at være mig selv. I skrivende stund, er vi yderligere 4 medarbejdere (med samme passion for godt håndværk og personlige kunderelationer)

Trappevask i Odense og på resten af Fyn til gode konkurrencedygtige priser

Et af vores store arbejdsområder er trappevask.

Her har vi faste folk som både er hurtige og grundige. Det gør os i stand til at holde priserne på vores trapperengøring nede.

Vi fungerer som underleverandør af trappevask for både boligforeninger, ejerforeninger samt for private virksomheder og udlejere.

Vi kommer altid gerne ud, og giver et gratis og uforpligtende tilbud på trappevask på Fyn.

Viceværtsservice? Vi kan stå for alle jeres viceværtsopgaver

Søger I en ekstern vicevært? Så er vi det perfekte match. Vi kan stå for stort set alle former for viceværtsopgaver. Vores vigtigste opgave er, at lette jeres dagligdag. Det betyder, at I altid kun skal ringe til et sted uanset hvad opgaven drejer sig om.

Har I brug for beboerservice, fremvisning af ledige lejemål eller anden udlejningsservice?

Måske har I behov koordinering af forskellige service-leverandører eller noget helt andet? Vi kan stå for det hele. Vi tilbyder dette i tæt samarbejde med bygningens eksisterende ejendomsadministrator.

Du kan læse mere om vores arbejde som ekstern vicevært på vores side om viceværtsservice her: https://ejendomsservicefyn.dk/vicevaert/

Pleje af grønne områder, græsslåning og hækklipning samt snerydning og saltning

Har du et større udenomsareal som løbende skal plejes og vedligeholdes? Her er vi også rigtig skarpe.

Vi kan stå for alt det praktiske, så jeres grønne områder altid fremstår flotte og velholdte. Vi kan også stå for diverse småreparationer på bygninger mm. Hvis der er brug for en større reparation, sørger vi også for at finde den rette fagmand til opgaven.

Når vinteren nærmer sig og sneen falder sørger vi også for, at fortov, parkeringsplads mm. altid er ryddet og saltet.

Har du spørgsmål til vores facility service? Så kontakt os hos Ejendomsservice Fyn i dag

Har ovenstående givet anledning til spørgsmål, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud? Så kontakt os i dag og få en snak om dine ønsker.
Vi sørger for, at du får en skræddersyet løsning, sammensat ud fra dine behov. Giv os et kald på tlf. 69 16 77 12 eller send os en mail.