Trappevask i Odense og på hele Fyn
– få indbydende opgange med trappevask til lave priser

Har du også oplevet, at træde ud af døren kun for at opdage, at naboen igen ikke har overholdt aftalen om trappevask? Går du rundt med en irritation i maven, indtil naboen tager sig sammen og får det ordnet? Så kunne løsningen være, at vi står for, at rengøre og vaske jeres trapper, så I kan bevare et godt naboskab.

Vi er også underleverandør til trappevask i Odense og på resten af Fyn

Trappevask er ofte en sur pligt, når man kommer træt hjem fra arbejde, men det er lige så surt, når det slet ikke bliver gjort.

Rengøringsfirmaet Fyns Ejendomsservice har aftaler med flere boligforeninger og private ejendomsadministratorer om jævnlig rengøring af opgange.

I ejer- og andelsforeninger starter man ofte ud med en ordning, hvor lejlighederne skiftes til at stå for trapperengøringen. Nogle gange går det godt, men mange gange giver det anledning til frustrationer mellem beboerne, da der kan være stor forskel på, hvilken rengøringsstandard den enkelte har. Vi fungerer derfor som underleverandør på faste aftaler med flere private- og offentlige foreninger.

Når du vælger Fyns Ejendomsservice som underleverandør til rengøring af opgange, er du sikret en høj standard, professionelle medarbejdere og stabil trapperengøring.

Priser på trappevask

Det er ikke alle mennesker, der er lige gode til at rydde op efter sig selv. Når der først er kastet et stykke papir eller tyggegummi på trappen, vil flere være tilbøjelige til at gøre det samme. Det er irriterende, da opgangen er det første man ser når man kommer hjem.

 

Det er forskelligt om man får vasket trapper en gang om ugen eller hver 14. dag. Opgange med mange børnefamilier, kan f.eks. have brug for at blive rengjort hver uge. Om vinteren kan der ligeledes være behov for hyppigere rengøring, da der slæbes meget mudder, sne og vand ind i den periode.

Når vi laver en rengøringsaftale med jer, finder vi sammen ud af, hvor ofte og hvornår på dagen i ønsker rengøring.

Priser på trappevask aftales individuelt. Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os for et godt tilbud på trapperengøring på Fyn

Hvis ovenstående har fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os på tlf. 24 44 60 67.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud – uanset om det er til dig som privatperson, eller som underleverandør til erhverv, boligforeninger, ejendomsselskaber mm.

Vi udfører trapperengøring i Odense, Svendborg, Ringe, Nordfyn, Kerteminde, Langeskov, Marslev og på resten af Fyn.

Trappevask Odense, Fyn

Skal jeg ringe dig op?

Vores kunder omfatter BL.A.